takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
29 Ekim 2019 - Salı 12:45
 
Aksu'nun Cumhuriyet Bayramı Mesajı
URFA Haberi
 Aksu'nun Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu'nun Cumhuriyet Bayramı Mesajı Yayımladı:

 

Türk milleti asırlarca hür ve bağımsız yaşadı. Büyük zorlukları aşarak zaferler elde etti. Kurduğu devletlerle dünyaya adalet dağıttı. En son büyük bir kahramanlıkla kazanılan istiklal mücadelesi sonucunda bu gün 96. yılını büyük bir kıvançla kutladığımız Cumhuriyeti bizlere miras bıraktı.

 

 

Dün olduğu gibi bu günde defalarca milletin iradesine pranga vurmaya çalışanlara karşı istikbali için canlarını seve seve ortaya koyan aziz milletimiz bu gün de aynı karalılıkla iradesine sahip çıkmaktadır.

 

 

 

Türkiye Cumhuriyeti büyüyen ekonomisi, güçlenen demokrasisi, temel insani ve evrensel değerlere olan yüksek bağlılığı, ilkeli ve vizyoner dış politikasıyla, bölgesinde ve dünyada bir ilham kaynağı olmayı günümüzde de sürdürerek dünyanın yükselen güçleri arasında yer almayı başarmış bir devlettir.

 

 

İnancımız odur ki Türkiye Cumhuriyeti hep birlikte havasını teneffüs ettiğimiz bu topraklarda, ilelebet gerçek sahiplerinde hür ve bağımsız olarak yaşayacaktır.

 

 

Bu toprakları vatan kılmak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle yâd eder Cumhuriyetin 96. Kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlarım.

Kaynak: Editör: urfasiyaset
Etiketler: , Aksu'nun, Cumhuriyet, Bayramı, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı