takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
25 Temmuz 2018 - Çarşamba 14:46
 
Akşener :Kurultayımızda aday olmamam kesindir
SİYASET Haberi
Akşener :Kurultayımızda aday olmamam kesindir

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, alınan kurultay kararı sonrasında bugün yaptığı açıklamada, "Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener alınan kurultay kararı sonrasında aday olup olmayacağı konusundaki kesin kararını Twitter üzerinden açıkladı. 

 

Kararının kesin olduğunu ifade eden Akşener açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim. Kuruluşumuzun daha ilk gününden itibaren karşılaştığımız tüm engellemelere rağmen partimiz Türk siyasetinde önemli bir yer edindi. Bayrağı devralacak arkadaşlarımın partimizi çok daha ileriye taşıyacaklarına güvenim tamdır. Tüm arkadaşlarımı partimizin önündeki kurultay sürecine ve partimizin geleceğine yön verecek yeni yönetimini belirlemeye odaklanmaya davet ediyorum. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akşener, :Kurultayımızda, aday, olmamam, kesindir,
Yorumlar
Haber Yazılımı