takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
29 Ocak 2019 - Salı 12:29
 
Akar'dan Fırat'ın Doğusu için Hazırız Mesajı
GÜNDEM Haberi
Akar'dan Fırat'ın Doğusu için Hazırız Mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, "teknoloji çınarı" olarak nitelendirilen 1. Hava Bakım Fabrikası işçileriyle bir araya geldi. Fırat'ın doğusuna yönelik harekat mesajı veren Bakanı Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri kendisine düşen görevler çerçevesinde her türlü hazırlığı yaptı, her türlü hazırlığı tamamdır. Yeri ve zamanı geldiğinde Münbiç'te de Fırat'ın doğusunda da gerekli faaliyetler, görevler yerine getirilecektir." dedi. 

 

'TSK'NIN TEK HEDEFİ TERÖRİSTLERDİR'

Terörle mücadelede yoğun bir dönemin yaşandığını, geçmişte olduğu gibi önemli başarıların sağlandığını  belirten Akar, 24 Temmuz 2015'te başlayan yeni safhanın kararlılıkla sürdürüldüğünün altını çizdi. Teröristlerin, "ulaşılamaz" ve "girilemez" dediği yerlere tek tek girildiğini, o bölgelerin ve inlerinin hainlerden temizlendiğini ifade eden Akar, çukur operasyonları, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında sağlanan başarıları anımsattı. Akar, bunlar yapılırken Mehmetçiğin teröristler ile masum vatandaşları çok iyi bir şekilde birbirinden ayırdığına, çevreye, tarihi ve dini yapılara zarar vermediğine dikkati çekti.

(Milli Gazete)

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akar'dan, Fırat'ın, Doğusu, için, Hazırız, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı