takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
16 Ocak 2019 - Çarşamba 16:00
 
AK Parti Şanlıurfa Binası Önünde Aday Eylemi
SİYASET Haberi
AK Parti Şanlıurfa Binası Önünde Aday Eylemi

Harran'da belediye başkan adaylığının AK Partili mevcut başkandan alınıp MHP'li isme verilmesine tepki gösterenler, AK Parti İl Binası önüne gelerek eylem yaptı.

Şanlıurfa'da ilçe adaylarına itirazlar devam ediyor.

Daha önce Haliliye ve Karaköprü için adı geçen adaylara karşı eylem yapan grupların ardından bu kez Harranlılar eylem için AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nın önüne geldi.

Seçimlerde AK Parti'den rekor oy çıkaran ilçede Cumhur İttifakı kapsamında adaylığın MHP'li Mahmut Özyavuz'a verileceğinin bilgisi üzerine, AK Partili seçmen duruma tepki göstermek için eylem kararı ile soluğu İl Başkanlığında aldı. 

 

Parti binası önünde pankart açıp slogan atan kalabalık, AK Partili mevcut Başkan Mehmet Özyavuz'un yeniden aday olarak gösterilmesini istedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, grup arasından temsilcilerle görüşme yapıp taleplerinin genel merkeze iletileceğini bildirdi.

 

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: AK, Parti, Şanlıurfa, Binası, Önünde, Aday, Eylemi,
Yorumlar
Haber Yazılımı