takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
05 Mart 2019 - Salı 12:51
 
AK Parti İl Başkanından Urfalılara Miting Çağrısı
SİYASET Haberi
AK Parti İl Başkanından Urfalılara Miting Çağrısı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Şanlıurfalı vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Mart Cuma Günü Saat 14.00’de Abide toplama merkezi yanında yapılacak olan mitinge davet etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı ve Urfalılara hitap edeceği mitinge Urfalıları davet etti.

 

Yıldız, Erdoğan’ın katılacağı büyük Şanlıurfa mitingine yoğun katılım beklediğini açıkladı.

 

Yıldız yapmış olduğu çağrıda, “Çok değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim, 8 Mart Cuma Günü Saat 14.00’de Abide Toplama Merkezi yanında,  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz büyük Şanlıurfa mitingine hepinizi davet ediyorum. 2019 yılını Göbeklitepe yılı ilan ederek Şanlıurfa’mıza ve hemşehrilerimize olan sevdasını ortaya koyan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevdamızı bir kez daha coşkulu mitingimizle haykıralım. Bu vesileyle bütün hemşehrilerimizi, Cumhur İttifakına gönül vermiş kardeşlerimizi büyük Şanlıurfa mitingimize davet ediyorum” dedi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: AK, Parti, İl, Başkanından, Urfalılara, Miting, Çağrısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı