takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
17 Kasım 2018 - Cumartesi 13:18
 
Afyon Lokumunu Urfa'da Üretiyor
DİĞER Haberi
Afyon Lokumunu Urfa'da Üretiyor

Günlük Taze olarak Afyon Lokumu Şanlıurfa’da üretiliyor.

                  Şanlıurfa’ya taze, yerinden ve kaliteli ürün temin edebilmek için, 2018 yılında Lokum Üretimine Başlayan Günlük ve Taze Üretim yaparak Müşterilerine sunan Lokum Ustası, Yusuf SEVİLMİŞ Aslen Afyonlu Aile Mesleği olan Lokum ve Şekerleme Üretimini. Eşinin Memleketi olarak Yerleştiği Şanlıurfa’da üretmeye başladı Müşterilerinin Talebi ve Damak zevkine göre Lokum üretimini yapan İşletmeci, Afyon lokumunu Şanlıurfa’ya getirerek taze ve hijyenik olarak Günlük Üretim yapıyor.

 

 Gelen Müşterilerinin önünde ve onların talebi üzerine hazırlayarak, bu güzel tatlarla buluştururken. Diğer taraftan, Çikolata ve Lokum Hediye Paketlerine; Kişilere, Kurum ve Kuruluşlara özel resimli logolu tamamen istekleri doğrultusunda Sünnet, Nişan, Kına, Düğün, Doğum Günü, Kutlama ve Tebrik Yazıları dahil olmak üzere her türlü organizasyonlara hediye ve Promosyon paketleri hazırlayarak, kaliteli ve uygun fiyatlarla Şanlıurfa halkıyla buluşturuyorlar.

 

Lokum Ustası Yusuf Sevilmiş; Haber Sitemize Şunları söyledi, Masal çikolata, lokum ve kuruyemiş olarak Çankaya Mah. 2005 Sk. Karaköprü’de (Eski sağlık ocağı köşesinde ) perakende satış mağazası açtık. Şanlıurfa Halkının İşyerimize gelerek Kendilerine Sunulan Hizmetin Kalitesini yerinde görmelerini istiyoruz. Şanlıurfa Halkına Taze yerinde istediği Tat ve Damak zevkine göre Lokum Hazırlıyoruz. Bütün bunları bir öncü olarak yapmak değil, daha iyisini Şanlıurfa halkının hak ettiğini düşündüğümüz için Üretim yapıyoruz. Üretim yaparak istihdama ’da katkı sunuyoruz. Şanlıurfa İlçeleri ve İl dışından ’da sipariş aldıklarını Bazen siparişlere yetişemediklerini Allah’ın izni ile İnşallah Üretim yapmaya ve Talepler doğrultusunda üretim Alanında Büyüme hedefine ulaşacağımıza Bu konuda inancım tamdır. Üretmeden ilerleyemeyiz Üretime devam edeceğiz.

 

Sevilmiş; Son olarak eklemek istediğim, içinde üretim yapmak ve kaliteli hizmet vermek isteyen herkesin korkmadan bir başlangıç yapmalarını ve yüksek kazanç yerine memnun Müşteri potansiyeline hitap edecek şekilde Üretime dayalı yatırım yapmalarını, bunu yaparken sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum. Dedi

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Afyon, Lokumunu, Urfa'da, Üretiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı