takipçi satın al instagram takipçi satın al twitter takipçi satın al tiktok takipçi satın al youtube abone satın al facebook takipçi satın al twitch takipçi satın al
Haber Detayı
27 Şubat 2019 - Çarşamba 16:11
 
51 kişilik Özel Güvenlik alımı için Kura Çekildi!
YAŞAM Haberi
51 kişilik Özel Güvenlik alımı için Kura Çekildi!

Geçtiğimiz günlerde bin kişilik işçi alımı için 40 bin kişinin başvuru yaptığı haberleriyle gündeme gelen Şanlıurfa’da bu kez de 51 kişilik güvenlikçi alımı için 4 bin başvurunun yapıldığı ortaya çıktı. Kura çekimi için yine 11 Nisan Stadyumu seçilirken, kuraya az sayıda insanın katıldığı gözlendi.

 

Şanlıurfa’da insanların iş bulma umuduyla yaşadığı manzaralar hiç değişmiyor. Geçtiğimiz günlerde Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında 40 bin kişinin başvuru yaptığı, bin kişilik alımla ilgili yankılar sürerken bu kez de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne alınacak olan 51 güvenlikçi için kura çekildi.

 

 

Yaklaşık 4 bin kişinin başvuru yaptığı ve İŞKUR tarafından kuraların çekildiği yer için yine 11 Nisan Stadı seçildi. İsimlerinin çıkması için gelen ve çıkacak kurada iş bulma umudu taşıyanların bir önceki kuradaki kadar stadı doldurmadıkları gözlendi.

Kaynak: (GAP Gündemi) - GAP Gündemi Editör:
Etiketler: 51, kişilik, Özel, Güvenlik, alımı, için, Kura, Çekildi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı